Belső árnyékolás és függöny

Függöny

Bemutatótermünkben számos cég textil mintái közül lehet válogatni.  A kiválasztott mintákat házhoz visszük, hogy az adott fényviszonyokban is meg tudjon győződni a megrendelő a helyes választásról. A méret vételezést is ekkor végezzük el. A karnisok szerelésekor személyesen jelen vagyunk, elvégzünk még egy utolsó kontroll mérést. Ezután kerülnek az anyagok a varrodába, mely telephelyünkön működik. A kész függönyök felakasztását személyesen végezzük, így kerül fel az “í”-re a pont. Igény esetén vállaljuk a kész függönyök tisztítását, javítását is.

 

Duette

A Duette méhsejt pliszében az anyagok közötti légkamrák megnövelik a szigetelőképességet és lágy fényszűrésről gondoskodnak. Ezáltal a vakító napfény kellemes lágy térvilágítássá válik.

Pliszé

Függetlenül attól, hogy az ablak háromszögletű, trapéz alakú vagy kerek, az egyedi méretre gyártott pliszéink minden kihívásnak eleget tudnak tenni. A pliszéket mindenki a maga igénye szerint mozgathatja,állíthatja.

Roló

Tiszta vonalvezetés, letisztult design és az egyszerű kezelés teszi a rolókat univerzális és optimális megoldássá bármely helyiségben. Széles textil és színválasztékból választhatja ki szobájába leginkább megfelelő roló típust.

Sávroló

A sávrolló kombinálja a roló és a redőny előnyeit. Betekintést gátló és az áttetsző szövetanyagok fokozatmentes fényszabályozást és kellemes térvilágítást adnak.

Raffinesse

A Raffinesse a kiváló anyagminőség és a speciális technika kombinációja. A külső világ érzékelése és a privátszféra biztosítása egyaránt lehetséges.

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny minimalista formanyelve összeköti a szalagfüggöny szolid stabilitását a purista külsővel. Funkcionálisan gondoskodik a legnagyobb nap- és hővédelemről, miközben megmarad a kilátás. A szórt fény kellemes belsőtér megvilágítást ad.

Római Roló

A klasszikus függöny leginnovatívabb formája: stílusos, meleg, családias hangulatot biztosít. Az egyénileg kiválasztott anyagot kézzel konfekcionáljuk, amely egy egyéni ízlésű helyiség kialakítását eredményezi

Panelfüggöny

A panelfüggönyt mindenki a maga igényei szerint tudja alakítani. Tetszés szerint el lehet oldalra tolni, vagy egyiket a másikra helyezni. A fény és az árnyék változatos játéka és a csodálatos látvány be-és kifelé teszi ezt a terméket ellenállhatatlanná.

Reluxa

Mindig és minden időben gyönyörködtetnek a helytakarékos, hosszú élettartamú alumínium lamellák a fokozatmentes fényszabályozásukkal.

Fareluxa

A nemes fafajták a természetközeli lakás érzetét adják, és minden szobát betöltenek a fény melegével. A fareluxa kiegészíti a belső berendezést, így különleges légkört biztosít .

Design karnis

A függönyözés generációja, mely tartós és egyenletesen eloszlatott hullámokkal varázsolja elegánssá otthonát.